Start paginaJavaanse Surinamers FOTO PAGINA EN DAN .. VAKANTIE BIJ STICHTING PARI Sakimin blog  Terug  Links  Gastenboek  Chat   
. Fotopagina over Javaanse Surinamers en belangstellende     Postadres - Postbus 64745 2506 CC  DEN HAAG     Faxnummer - 070 3641024     Semafoonnummer - 0665043436 .
Emailadres -
sakimin@javanen-fotoarchief.eu

Naar Foto's Stichting PARI    .. Klik dan HIER ..

En Dan .. Vakantie 2007


Foto's van het EN DAN .. VAKANTIE op VRIJDAGavond welke, bij Stichting PARI is gehouden op 13 juli 2007 vanaf 19:00 tot en met 23:00. Dit was DE LAATSTE ontmoetingsavond voor de vakantie. Stichting PARI gaat een paar vrijdagavonden dicht in verband met de schoolvakantie.

Dit was een vrijdagavond met heel veel lekkers (meegenomen door de aanwezige bezoekers) en veel muziek van Maulud Nabi. Kijk maar naar de vele foto's die van al dat lekkers gemaakt zijn en kijk goed naar spelers van Maulud nabi om te zien hoe warm het was op deze avond.

Ik hoop dat iedereen van het eerste gedeelte van 2007 genoten heeft van de ontmoetingavonden van Stichting PARI en Sakimin hoopt dat de tweede helft even goed of nog beter zal verlopen.

Iedereen, die weg gaat, een goede vakantie toegewenst en ik zou zeggen tot ziens op de eerste ontmoetingsavond van de tweede helft van het jaar 2007.

             (
op de de rode tekst ....HIER OP VOOR.... klikken voor slideshow en/of foto's)

             Klik
....HIER OP VOOR.... voor foto's van de avond (deel 1).
             Klik
....HIER OP VOOR.... voor foto's van de avond (deel 2)

             Foto's bekijken  -  HANDMATIG  of  AUTOMATISCH  of  MINIATUUR FOTO'S

      Bekijk ze maar, dan kan je zien dat het een mooie en leuke avond was.

      Heb je interesse in de foto's? Stuur dan een email naar sakimin@javanen.eu.


unique visitors counterEn Dan .. Vakantie 2007 bij Stichting PARI


Last update15-07-2007 9:53te --> Cop. RPO
Counter unsichtbar darstellen